octubre 17, 2016

Victor Küppers pronunciarà una ponència en el Congrés Recuwatt

by MaresmeCircular in Consorci de residus

El prestigiós formador parlarà de la força de l’amabilitat com a eina per superar els entorns d’adversitat.

La sessió incidirà en la importància de les actituds personals i en la necessitat de mantenir l’estat d’ànim, la passió i l’entusiasme davant un entorn tan advers com l’actual. El ponent desenvoluparà les investigacions realitzades en psicologia positiva que assenyalen que l’amabilitat amb els altres és la via més ràpida per aconseguir-ho. La sessió reflexionarà sobre les implicacions que té ser amable, com configura el nostre caràcter i la influència que té en el nostre benestar emocional.
Küppers  és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Doctor en Humanitats. Treballa com a formador i conferenciant i dóna classes de Direcció Comercial a la Universitat Internacional de Catalunya i a la Universitat de Barcelona.
Va ser vicepresident de Barna Consulting Group i Assistant Professor d’IESE. També imparteix conferències als pares d’alumnes sobre Viure amb Entusiasme a la família”.
La seva és una dedicació a la formació per vocació. No es considera un expert ni assegura tenir la capacitat d’investigar o crear coses noves. Segons ell mateix diu, es limita a llegir als experts, copiar les idees que  li agraden i les transmet.
Küppers no és un
savi, però llegeix als savis. Creu fermament en les possibilitats que tenen totes les persones i en la importància de les seves actituds personals per desenvolupar el seu enorme potencial.