Comencen els treballs de desbrossament, documentació i consolidació de les restes arqueològiques de Ca la Madrona

L’empresa Baula Recerca Arqueològica SL ha començat els treballs preparatoris de les troballes per al seu desmuntatge i futura reubicació a la zona del Bon Recés Aquesta setmana l’empresa Baula Recerca Arqueològica SL ha començat els treballs de desbrossament, documentació i consolidació de les restes arqueològiques del jaciment de Ca la Madrona. Aquests treballs són…

Maresme Circular impulsa dues biblioteques de les coses en dos instituts de la comarca, les primeres del país ubicades en centres educatius

L’Institut Euclides, de Pineda de Mar, i l’Institut Domènech i Montaner, de Canet de Mar, han obert serveis de préstec d’objectes als seus centres Són els primers instituts de tot Catalunya amb biblioteques de les coses i la gestió l’assumeix el mateix alumnat La iniciativa s’emmarca dins del Pla de Prevenció de Residus del Maresme…

Maresme Circular promou el reaprofitament alimentari amb un taller de cuina a Teià

Dissabte 16 de desembre, la cuinera Montse Sahún ensenyarà vàries receptes per evitar el malbaratament alimentari Aquest dissabte 16 de desembre, Maresme Circular, la marca del Consorci de Residus del Maresme, oferirà un taller de cuina per promoure el reaprofitament alimentari a Teià. L’activitat, gratuïta i oberta a tothom, tindrà lloc a la Pista esportiva…

Maresme Circular promou el reaprofitament alimentari amb un taller de cuina al Masnou

El dissabte 25 de novembre, la cuinera Montse Sahún ensenyarà vàries receptes per evitar el malbaratament alimentari Aquesta activitat s’emmarca dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus El proper dissabte 25 de novembre, Maresme Circular, la marca del Consorci de Residus del Maresme, oferirà un taller de cuina per promoure el reaprofitament alimentari al…

Maresme Circular promou el reaprofitament alimentari amb un taller de cuina a Calella

El dijous 23 de novembre, la cuinera Montse Sahún ensenyarà vàries receptes per evitar el malbaratament alimentari Aquesta activitat s’emmarca dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus El proper dijous 23 de novembre, Maresme Circular, la marca del Consorci de Residus del Maresme, oferirà un taller de cuina per promoure el reaprofitament alimentari a…

Maresme Circular promou el reaprofitament alimentari amb un taller de cuina a Alella

El dissabte 18 de novembre, la cuinera Montse Sahún ensenyarà vàries receptes per evitar el malbaratament alimentari El proper dissabte 18 de novembre, Maresme Circular, la marca del Consorci de Residus del Maresme, oferirà un taller de cuina per promoure el reaprofitament alimentari a Alella. L’activitat, gratuïta i oberta a tothom, tindrà lloc al Centre…

RECUWASTE es consolida com a referent de debat de la gestió dels recursos i dels residus municipals

Més de 700 professionals d’empreses, institucions i administracions públiques comparteixen idees per avançar en la gestió de residus Més de 700 professionals d’empreses, administracions públiques, consorcis publico-privats i tècnics de la gestió de residus han compartit experiències per avançar en l’economia circular dels recursos amb una visió de futur en la setena edició del congrés…

Maresme Circular treballa per eliminar les olors de les immediacions de la seva planta de tractament de residus

El Consorci de Residus del Maresme instal·larà un sistema de desodorització a la seva nau de biometanització per minimitzar a curt termini l’impacte odorífer A llarg termini, es preveu la transformació dels sistemes de biometanització per via humida i bioestabilització de tractament dels residus orgànics que permetran donar una solució definitiva a l’impacte odorífer Maresme…

Mataró es prepara per ser la capital de la gestió sostenible dels residus amb la 7a edició del congrés Recuwaste

El congrés professional de referència en la gestió dels residus i recursos tindrà lloc a Mataró els propers dies 14 i 15 de novembre. Les conferències i taules rodones, a càrrec de més de 60 experts d’alt nivell, se centraran en compartir coneixement i estratègies innovadores sobre com l’economia circular permet anticipar-nos a un futur…

Maresme Circular promou el reaprofitament alimentari amb un taller de cuina a Canet de Mar

El dissabte 21 d’octubre, la cuinera Montse Sahún ensenyarà vàries receptes per evitar el malbaratament alimentari El proper dissabte 21 d’octubre, Maresme Circular, la marca del Consorci de Residus del Maresme, oferirà un taller de cuina per promoure el reaprofitament alimentari a Canet de Mar. L’activitat, gratuïta i oberta a tothom, tindrà lloc a la…