NOTÍCIES DESTACADES

Actuacions contra el malbaratament alimentari

Taller cuina a Vilassar de Mar
Foto: Marga Cruz
Taller cuina a Vilassar de Mar
Foto: Marga Cruz

Taller de cuina per promoure el reaprofitament alimentari

Fer receptes de reaprofitament és una de les moltes coses que podem fer per evitar el malbaratament. Planificar els àpats i fer una llista del que necessitem tenint en compte tot el que ja tenim a casa abans d’anar a comprar, ordenar els aliments al rebost i a la nevera posant al davant de tot aquells que s’han de consumir primer o congelar els aliments abans que es facin malbé, són altres gestos que podem fer per consumir de forma responsable els aliments.

Maresme Circular ofereix, als Ajuntaments Consorciats, un taller de cuina per evitar el malbaratament alimentari.

CONCURS DE RECEPTES D’APROFITAMENT DEL MARESME

banner concurs receptes

El Consorci convoca la primera edició del Concurs de receptes d’aprofitament del Maresme, amb l’objectiu de promocionar la cuina d’aprofitament i el consum responsable i així contribuir a reduir el malbaratament alimentari a la comarca.

Podeu presentar les vostres receptes fins el 3 de juliol del 2023.

Com a membres del jurat comptarem amb Josep Maria Martín, Cap de cuina del restaurant El Nou-Cents de Mataró i amb Marta Castells, professora d’alimentació conscient.

El premi serà un dinar per a dues persones al restaurant El Nou-Cents de Mataró.

Bases del concurs

L’acte de lliurament del premi del Concurs de receptes d’aprofitament del Maresme es farà el proper divendres 14 de juliol a les 17.30 hores.

En primer lloc es farà un taller de cuina per promoure el reaprofitament alimentari i en finalitzar, a les 19 hores, es donarà el diploma a la persona guanyadora.

L’activitat, gratuïta i oberta a tothom, tindrà lloc a l’espai e-Àgora de la Plaça de Cuba de Mataró.