octubre 19, 2016

Recuwatt servirà el càtering amb productes km0 del Maresme i del Vallès Occidental i Oriental

by MaresmeCircular in Consorci de residus

“Tasta el nou Recuwatt” donarà a conèixer el potencial gastronòmic de les tres comarques

En el Marc del Congrés Internacional Recuwatt, sota la supervisió del xef Josep Maria Martín del restaurant Noucents de Mataró i de l’empresa de càtering Sauleda, de Sant Cebrià de Vallalta, s’oferirà un tast d’una part del potencial gastronòmic de la comarca del Maresme i dels Vallesos amb productes de km0.

Per aquesta ocasió s’ha elaborat un menú especial on es prioritzarà i promocionarà els productes de temporada, sota el nom de “Tasta el nou Recuwatt”. Un maridatge on peix, verdures, càrnics, postres, aperitius, vi i cava, seran els protagonistes dels diferents àpats.

Així hi trobarem el peix provinent d’Arenys, verdures conreades als Vallesos i al Maresme, botifarra de maduixes elaborada a la xarcuteria artesana Can Martri, de Sant Cebrià de Vallalta, patates Torres de Premià de Mar, olives de l’Espinaler, maduixes del Maresme, Vi Parvus Syrah d’Alta Alella, provinent d’agricultura ecològica, vi blanc de Santa Maria de Martorelles, de la DO Alella, cava Parxet, les belgues de Sabadell,  i melmelades Melmelària de Tiana. També hi haurà formatges artesans elaborats per Murgó de Sant Iscle de Vallalta (Pubilla, formatge premiat a lactium 2016, la Fira Orígens del 2016), i la pastisseria a càrrec de Sauleda Pastissers. Tots els productes seran d’empreses locals, que elaboren els seus productes de forma artesana, i amb molta cura.

El motiu és donar a conèixer el Maresme i els Vallesos, a través del paladar, en una proposta culinària de fusió de mar i muntanya, i en tot moment s’ha tingut present que tots els ingredients estiguin dins la xarxa de km.0 del Maresme i dels Vallesos.