maig 25, 2021

Carles Salesa s’uneix a FIREC, un grup de treball especialitzat en l’àmbit tècnic i normatiu del món dels residus i l’economia circular

by MaresmeCircular in Consorci de residus

El director del Consorci de Residus del Maresme, Carles Salesa, s’ha unit com a membre col·laborador al fòrum d’intercanvi de coneixement sobre residus i economia circular FIREC. Un grup de treball que, a través de trobades mensuals de dos dies, es conforma com un espai de col·laboració entre el món acadèmic i el món professional enfocat a la temàtica de la gestió de residus des de la vessant tècnica i normativa.

A través de l’intercanvi, la reflexió i la creació de coneixement, FIREC busca tractar tot allò relacionat amb la regulació dels residus. D’aquesta manera, el grup, es vol posicionar com un instrument per a la millora del coneixement d’aquest àmbit tan específic, amb la finalitat de contribuir al millor disseny i aplicació de la política i el dret dels residus i l’economia circular des de la col·laboració publico-privada.

El format d’aquest fòrum és virtual i en les sessions hi participen diferents membres col·laboradors d’arreu de l’Estat Espanyol provinents del món de la recerca universitària i del sector públic i privat especialitzats en la gestió dels residus.

Es tracta d’una iniciativa independent impulsada pel grup d’Investigació Derecho Público Global de la Universidade da Coruña desenvolupada en el marc de la seva línia d’investigació “Economía circular, transición climática y reto demográfico”.