novembre 24, 2017

El CTRSUM reparteix prop de 2000 calendaris d’advent i 4000 imants de nevera en accions de carrer als 27 municipis consorciats

by MaresmeCircular in Consorci de residus

L’acció forma part de la campanya de comunicació “Recicla i guanyaràs”, de sensibilització i foment del reciclatge a les llars

El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM), començarà a repartir dissabte 25 de novembre prop de 2000 calendaris d’advent i 4000 imants de nevera als 27 municipis consorciats de la comarca, en el marc de l’acció de carrer inclosa en les accions de comunicació de la campanya “Recicla i guanyaràs”, iniciada fa un parell de setmanes.
 
Tant el calendari d’advent (una tradició pròpia de països nòrdics que poc a poc va arrelant al nostre país) com l’imant de nevera estan personalitzats amb la imatge i l’eslògan de la campanya de comunicació. Les capses del calendari d’advent, a més, comptem amb dibuixos originals de la fotògrafa i artista gràfica mataronina Marga Cruz, amb motius representatius de la comarca del Maresme.
 
Per tal de fer el repartiment als 27 municipis consorciats, s’ha previst una acció de carrer a cada vila, protagonitzada per estudiants de l’Institut del Teatre, per tal de donar visibilitat a la campanya de conscienciació sobre el reciclatge. Aquestes accions començaran dissabte 25 de novembre i finalitzaran dimarts a la tarda.
 
La campanya “Recicla i guanyaràs” s’ha plantejat des del CTRSUM com una acció de diverses setmanes de durada, en la que el contingut és més important que els impactes publicitaris. En aquest sentit, en les properes setmanes s’incorporaran al material de campanya vídeos virals, peces de grafisme adreçades als més petits, nous vídeos per explicar la campanya a les visites del Consorci i un documental sobre la realitat del reciclatge i la gestió dels residus a casa nostra.
 
Més informació a http://reciclaiguanyaras.cat