juny 2, 2016

David Bote s’entrevista amb el ministre de Medi Ambient de Xile, Pablo Badenier, per intercanviar coneixements en la gestió de residus

by MaresmeCircular in Consorci de residus

El president del CTRSU del Maresme, i alcalde de Mataró, assisteix aquests dies al seminari Internacional RELAGRES que s’està fent a Santiago de Xile fins el dia 4 de juny.

El Seminari Internacional ha arrencat aquest dijous amb el parlament d’apertura a càrrec del ministre xilè de Medi Ambient, Pablo Badenier.
Acte seguit ja s’han posat en funcionament les conferències programades, amb representants de diferents països llatino americans que han explicat els seus models de gestió sostenible de residus i la seva valorització.
També s’han realitzat, en la jornada d’avui, les reunions temàtiques en les quals ha intervingut el director del CTRSU del Maresme, Carles Salesa, que ha perticipat en la de l’aplicació de les noves tecnologies en la gestió i valorització dels residus.
En el decurs de la jornada, David Bote ha tingut la ocasió de parlar amb el ministre de medi ambient de Xile, amb qui ha mantingut un intercanvi de coneixements i d’experiències del model de gestió de residus del CTRSU del Maresme i el que s’està duent a terme a Xile.
Demà, divendres, David Bote parlarà de l’aposta que hem fet al Maresme en l’actual model de gestió de residus: d’on veniem i cap a on volem anar.