juny 8, 2016

El Recuwatt 2016 ja té en marxa una nova edició del “Call for Papers”

by MaresmeCircular in Consorci de residus

L’objectiu és oferir l’oportunitat de conèixer projectes, iniciatives públiques i privades per millorar la gestió de residus

Després de 3 exitoses edicions, RECUWATT 2016 té la voluntat de llançar un Call for Papers per introduir en el programa una sessió més tècnica i específica amb les millors propostes que compleixin els criteris del Congrés RECUWATT, que es durà a terme el proper mes d’octubre a Mataró.

En aquesta acció, RECUWATT té com objectiu oferir l’oportunitat de conèixer projectes, iniciatives públiques i privades per millorar la gestió de residus. La gestió de residus té un paper clau en els desafiaments mediambientals del planeta, per la qual cosa RECUWATT té molt d’interès a compartir els millors projectes a nivell mundial amb la nostra audiència.

DATA LÍMIT

Les dates límits a tenir en compte són:
• Enviaments de propostes: 30 de juny
• Selecció de propostes: entre el 20 i 30 de juliol

 CRITERIS D’AVALUACIÓ
RECUWATT pretén donar visibilitat a presentacions úniques i d’alt nivell que mostraran les idees, pràctiques i tecnologies més innovadores, disruptives i inspiradores. Els criteris de selecció són:
– Per l’impacte que tingui la proposta en relació als temes del Congrés.
– Per la innovació que proporcioni el contingut.
– Per l’originalitat, disrupció i la visió diferencial que pot oferir.
– Pels arguments i informació que complementin la presentació.
– Pel currículum del ponent i els seus assoliments.

Des de la web www.cresidusmaresme.com podeu accedir a la web Recuwatt 2016 o entrar-hi directament www.recuwatt.com i omplir els formularis de participació.

DADES DE CONTACTE I INFORMACIÓ ADDICIONAL
Si té qualsevol pregunta o dubte en relació al call for papers de RECUWATT, si us plau no dubti a contactar amb nosaltres a: [email protected]