novembre 7, 2018

La ciutat de Sao Paulo visita l’ecoparc de Mataró

by MaresmeCircular in Consorci de residus

L’agència municipal de residus de la ciutat brasilera estudia construir una instal·lació similar a l’establerta a Mataró.

Una delegació del govern de la ciutat brasilera de São Paulo va visitar dilluns 5 de novembre les instal·lacions del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme. Aquesta ciutat, la més poblada de Brasil, està estudiant la viabilitat de construir un ecoparc de similars característiques al que està situat a Mataró. Per aquest motiu, van fer una visita completa a les instal·lacions i van parlar amb el president del Consorci, David Bote, i el seu director tècnic, Carles Salesa, sobre les polítiques públiques en gestió de residus que actualment es duen a terme al nostre país.

La comitiva brasilera estava encapçalada per Edson Tomaz de Lima Filho, president de l’Agencia Municipal de Resíduos de la Ciudad de São Paulo; Tulio Rossetti, director tècnic de la mateixa entitat; Fernanda Romero, consultora tècnica del projecte i Carlos Silva Filho, director-president d’ABRELPE i vicepresident de l’ISWA (International Solid Waste Association).