1.     INFORMACIÓ CORPORATIVA

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, CONSORCI PER AL TRACTAMENT DE RESIDUS SOLIDS URBANS DEL MARESME, l’informa que és titular dels llocs web: www.cresidusmaresme.com. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, CONSORCI PER AL TRACTAMENT DE RESIDUS SOLIDS URBANS DEL MARESME, notifica les dades següents: el titular d’aquesta pàgina web és CONSORCI PER AL TRACTAMENT DE RESIDUS SOLIDS URBANS DEL MARESME, amb CIF/NIF: P5812001E  i Domicili Social: TEIXIDORA 83, Codi Postal: 08302. Localitat: MATARÓ, Província: BARCELONA. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: cbrossa@cresidusmaresme.com

2.     USUARI  I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació per accés i ús de la pàgina web  i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa, així com els serveis o continguts que a través d’ell es puguin obtenir i tots els portals de domini propi sota titularitat de CONSORCI PER AL TRACTAMENT DE RESIDUS SOLIDS URBANS DEL MARESME, atorga la condició d’Usuari, per la que s’accepten, en navegar per la pàgina de CONSORCI PER AL TRACTAMENT DE RESIDUS SOLIDS URBANS DEL MARESME, totes les condicions d’ús que s’estableixen aquí sense perjudicar l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.
Per això, si les consideracions detallades en aquest Avís Legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del Portal, ja que qualsevol ús que faci del mateix o dels serveis i continguts en ell inclosos implicarà l’acceptació dels termes legals recollits en aquest text.
La pàgina web de CONSORCI PER AL TRACTAMENT DE RESIDUS SOLIDS URBANS DEL MARESME, proporcionen gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’Usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a: La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’Usuari als formularis emesos per CONSORCI PER AL TRACTAMENT DE RESIDUS SOLIDS URBANS DEL MARESME, per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.