Guided tour of The Maresme Integral Centre for Waste Recovery

We encourage you to take a guided tour of the Maresme Integral Centre for Waste Recovery; a tour for people of all ages, from schoolchildren to adults. Enjoy a spectacular experience, where learning and awareness-raising take place in an educational and entertaining way: the environmental classroom, a route past totem poles explaining the plant’s processes, the green sphere, and a 4D simulator where you can experience at first hand the journey that the waste makes!

The visit is free. Get in touch with us if you’d like to take part in this different and enriching experience.

Information about the Tour

Come and see the new Environmental Classroom! Discover the Green Sphere! Enjoy the Simulator!

The Maresme Integral Centre for Waste Recovery has a recently-opened interactive Environmental Classroom aimed both at school children and students as well as adults and families. During the visit there is also an explanatory guided tour of the whole centre. The Green Sphere is an innovative audiovisual installation which shows visitors how to work for change in the waste management of our country, and the Simulator is a fantastic 4D cinema which shows first-hand the journey that waste makes, in a surprising and spectacular way.

Programa educatiu del Consorci

Activitats adreçades als Centres Escolars:

Els Centres Escolars tenen la possibilitat de visitar el Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme, on es tracten els residus municipals de la comarca, i la possibilitat que anem a realitzar a la seva escola un taller didàctic com a activitat prèvia.

La visita a les instal·lacions del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme està guiada per monitors i es pot fer tots els dies hàbils, de dilluns a divendres, des de les 9 hores del matí fins a les 17 hores de la tarda. Es poden fer tres recorreguts: a tot el Centre (durada de 2 h 30 min.), a la Planta de Tractament de RESTA (durada de 2 h) i a la Planta de Recuperació Energètica (durada d’1 h 30 min.).

La visita comença amb una introducció i visualització del vídeo de presentació del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme. A continuació es fan subgrups de 15 alumnes com a màxim, i cadascun d’ells inicia el recorregut de visites, acompanyat per un monitor que explica les instal·lacions i serveix de guia per realitzar les diferents activitats educatives que es duen a terme al llarg del recorregut: aula ambiental, esfera verda, simulador 4D, etc. Cal destacar que el simulador és una instal·lació singular i única que per les seves característiques pròpies de parc temàtic genera una experiència impactant entre els escolars.

A la mateixa hora poden realitzar la visita un grup màxim de 45 alumnes (dividit en 3 subgrups) i, en cas de ser més, pot entrar un altre grup, d’un màxim també de 45 alumnes, mitja hora més tard.

Amb relació als tallers didàctics, hi ha tres tipus de taller en funció del nivell escolar dels alumnes:

 • “Na Llum i els residus”. Adreçat a alumnes de cicle inicial i cicle mitjà d’educació primària. Té una durada d’1 h 30 min. i es proposa com a activitat a realitzar prèviament a la visita al Centre. Es tracta d’un taller pensat per conèixer el concepte
  de residu com a recurs i com es separen els residus per poder-los reciclar.
 • “Amb energia!”. Adreçat a alumnes de cicle superior d’educació primària i primer cicle d’educació secundària obligatòria. Té una durada d’1 h 30 min., es proposa com a activitat a realitzar prèviament a la visita al Centre i es pot portar a terme en anglès. Es tracta d’un taller que treballa el concepte d’energia i el seu objectiu és que l’alumnat conegui les diferents formes de producció energètica del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme.
 • “La ciutat sostenible”. Adreçat a alumnes segon cicle d’educació secundària obligatòria, Batxillerat, Cicles Formatius i Adults. Té una durada d’1 h 30 min. i es proposa com a activitat a realitzar prèviament a la visita al Centre. Es tracta d’un joc
  de taula grupal, en format joc de rol, pensat per a familiaritzar l’alumnat amb el concepte de gestió sostenible a nivell municipal.

Les escoles poden triar entre fer només la visita a les instal·lacions, o fer un dia el taller didàctic i un altre dia la visita. En aquest cas, es recomana fer primer el taller i després la visita, però és opcional.

També hi ha la possibilitat de fer una Visita Virtual al CIVRM, la nova activitat telemàtica elaborada arran de les mesures de seguretat extraordinàries que s’han hagut de prendre a causa de la COVID19. L’activitat va adreçada tant a públic de primària com a públic d’ESO i batxillerat.

A més, com a complement de la visita virtual, i a partir de 2n cicle d’ESO, oferim la possibilitat de fer amb posterioritat una trobada virtual amb un expert del Consorci per poder resoldre tots aquells dubtes i preguntes que els hagin quedat després de la sessió.

Hi ha tres modalitats de visita virtual:

 • Projecció a l’aula i connexió telemàtica amb el nostre educador.
 • Projecció als ordinadors dels alumnes (1 alumne x 1 ordinador) i connexió telemàtica amb el nostre educador.
 • El nostre educador es desplaça al Centre escolar i es fa la projecció a l’aula.

Totes les activitats les oferim de forma gratuïta i per a poder fer la reserva cal emplenar un full de sol·licitud. Resum de les possibles activitats per a Centres Escolars:

 • Visita presencial.
 • Taller didàctic + visita presencial.
 • Visita Virtual al CIVRM en tres formats:
  • Projecció a l’aula i connexió telemàtica amb el nostre educador.
  • Projecció als ordinadors dels alumnes (1 alumne x 1 ordinador) i connexió telemàtica amb el nostre educador.
  • El nostre educador es desplaça al Centre escolar i es fa la projecció a l’aula.
 • Taller didàctic + visita virtual.
 • Taller didàctic (es recomana fer posteriorment la visita presencial)

Workshops

We have three workshops to be given in schools, as a preparation activity before the visit to the Centre:

1) Twinkle and Waste

A workshop aimed at young children (beginning to middle of primary school). To learn first-hand the concept of waste as a resource, and how to separate waste in order to recycle it. Més informació sobre “Na llum i els residus”

2) With Energy!

A workshop aimed at children at the end of primary and the beginning of secondary school. To learn about the different ways of producing energy at the Centre. Més informació sobre “Amb energia”

3) The Sustainable City:

A workshop aimed at middle secondary school students all the way through to adults. Participants learn first-hand the concept of sustainable land management and discover the complexity of the management of waste, energy, transport, water…. for the population. Més informació sobre “La ciutat sostenible”

Activitats adreçades a la ciutadania:

Els ciutadans tenen la possibilitat de visitar el Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme, on es tracten els residus municipals de la comarca.

La visita a les instal·lacions del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme és gratuïta, està guiada per monitors i dura aproximadament 2:30 hores. Es pot fer tots els dies hàbils, de dilluns a divendres, des de les 9 hores del matí fins a les 17 hores de
la tarda o també es pot programar una visita en dissabte.

La visita comença amb una introducció i visualització del vídeo de presentació del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme. A continuació es fan subgrups de 15 persones com a màxim, i cadascun d’ells inicia el recorregut de visites, acompanyat per un monitor que explica les instal·lacions i serveix de guia per realitzar les diferents activitats educatives que es duen a terme al llarg del recorregut: aula ambiental, esfera verda, simulador 4D, etc. Cal destacar que el simulador és una instal·lació singular i única que per les seves característiques pròpies de parc temàtic genera una experiència impactant entre els joves.

Per a poder portar a terme una visita guiada a les instal·lacions, cal un grup mínim de 6 persones. El grup màxim és de 60 persones.

Activitats adreçades als Ajuntaments Consorciats:

Activitats de conscienciació que oferim de forma gratuïta als Ajuntaments Consorciats per a ser desenvolupats en determinats actes o serveis públics com fires mediambientals, fires de Nadal, festivals d’infància, tallers per a gent gran, tallers per a col·lectius
especials, etc.

Disposem d’un taller pensat per a portar a terme a Fires:

LUDOBROSSA: els residus en joc.

Aquesta activitat està destinada a públic familiar i proposa una ludoteca de gran format sobre els residus. Inclou diversos jocs, amb els que els participants podran descobrir el món dels residus alhora que juguen i es diverteixen. Es
treballen els diferents tipus de residus i la seva recollida selectiva.

Per portar a terme tots els jocs és necessari un espai mínim de 6×6 m i el terra no pot ser de sorra o terra.

Disposem d’un taller pensat per a col·lectius de gent gran o grups reduïts i per ser realitzat en us espai interior:

LLAUNA, BRIC … I CANTA BINGO!

L’objectiu del taller és que els participants puguin conèixer de manera lúdica i dinàmica la gestió dels residus a la comarca del Maresme.
El taller s’inicia amb una primera fase introductòria, en la que es presenta el concepte de residus, quina és la seva gestió i posterior tractament i es resolen possibles dubtes sobre la seva recollida selectiva.

A continuació, es convida als participants a jugar a un bingo ben especial: el bingo dels residus!

En el cas de no ser un Ajuntament Consorciat, es poden posar en contacte amb el Consorci i es valorarà la possibilitat de portar a terme l’activitat.

Competition

THE COMPETITION FOR OBJECTS MADE FROM RECYCLED MATERIAL, ORGANISED BY THE CENTRE FOR WASTE RECOVERY

Amb l’objectiu de fomentar entre els visitants del Centre la sensibilització i els bons hàbits en la bona gestió i Valorització dels residus, el Consorci convoca anualment el Concurs anual d’objectes de material reutilitzat per tal que els centres plasmin la seva concepció sobre el Reciclatge i la Valorització dels residus de manera artística.

Poden participar en el Concurs tots els centres d’ensenyament reglats de qualsevol nacionalitat que facin una visita guiada al Centre. Els participants estan distribuïts en dues categories:

CATEGORIA A): Grups d’educació primària.
CATEGORIA B): Grups d’educació secundaria i nivells superiors.

You can consult the terms and conditions of the competition in this document (pdf):  Terms and conditions of the competition

Concurs 2019/2020

Treballs presentats

Categoria A (grups d’educació primària): No s’ha presentat cap objecte
Categoria B (grups d’educació secundària i nivells superiors)


Nom de l’objecte:

UKEMACATA

Nom del Centre:
Institut Júlia Minguell de Badalona (1r ESO B)

Data d’entrega:
30 d’octubre de 2019

Nom de l’objecte:
Tambor amb taps

Nom del Centre:
Institut Júlia Minguell de Badalona (1r ESO C)

Data d’entrega:
30 d’octubre de 2019


Nom de l’objecte:

Pal de pluja

Nom del Centre:
Institut Júlia Minguell de Badalona (1r ESO D)

Data d’entrega:
30 d’octubre de 2019


Nom de l’objecte:

Porta mòbils o porta-tauletes

Nom del Centre:
Institut Maria de Bell-lloc de Bigues i Riells (1r ESO A)

Data d’entrega:
22 de juny de 2020


Nom de l’objecte:

Cubell per a la roba bruta

Nom del Centre:
Institut Maria de Bell-lloc de Bigues i Riells (1r ESO B)

Data d’entrega:
22 de juny de 2020


Nom de l’objecte:

Un regal per a Sant Jordi

Nom del Centre:
Institut Maria de Bell-lloc de Bigues i Riells (1r ESO C)

Data d’entrega:
22 de juny de 2020


Nom de l’objecte:

Orquestra

Nom del Centre:
Institut Escola Pla de l'Avellà de Cabrera de Mar (1r ESO)

Data d’entrega:
23 de juny de 2020


Nom de l’objecte:

Laberint

Nom del Centre:
Institut Domus d'Olivet de Canovelles (1r ESO B)

Data d’entrega:
26 de juny de 2020

Cubell per a la roba bruta, de l’Institut Maria de Bell-lloc de Bigues i Riells, guanya el premi del sisè concurs d’objectes fets de material reutilitzat corresponent al curs 2019/2020.

Concurs 2018/2019

Treballs presentats

Categoria A (grups d’educació primària)


Nom de l’objecte:

Juguines per a mascotes

Nom del Centre:
Escola Rocafonda de Mataró (6è de primària A i B)

Data d’entrega:
22 de maig de 2019

Nom de l’objecte:
COHETEIXON CINQUEMIL

Nom del Centre:
Escola La Lió de Premià de Mar (5è de primària)

Data d’entrega:
20 de juny de 2019


Nom de l’objecte:

BANY

Nom del Centre:
Escola Montagut de Santa Susanna (5è de primària A)

Data d’entrega:
28 de juny de 2019


Nom de l’objecte:

HABITACIÓ

Nom del Centre:
Escola Montagut de Santa Susanna (5è de primària B)

Data d’entrega:
28 de juny de 2019


Nom de l’objecte:

PLATJA

Nom del Centre:
Escola Montagut de Santa Susanna (6è de primària)

Data d’entrega:
28 de juny de 2019


Nom de l’objecte:

ASTRONAUTA

Nom del Centre:
Escola Municipal Salvador Llobet de Granollers (3r de primària A)

Data d’entrega:
28 de juny de 2019


Nom de l’objecte:

FUTBOLÍN

Nom del Centre:
Escola Municipal Salvador Llobet de Granollers (3r de primària B)

Data d’entrega:
28 de juny de 2019

Categoria B (grups d’educació secundària i nivells superiors)


Nom de l’objecte:

PLUJA ÀCIDA

Nom del Centre:
Institut Maremar del Masnou (1r ESO A)

Data d’entrega:
3 de juny de 2019

Nom de l’objecte:
CONTENIDOR

Nom del Centre:
Institut Maremar del Masnou (1r ESO B)

Data d’entrega:
3 de juny de 2019


Nom de l’objecte:

LA MÀQUINA DE RECICLATGE

Nom del Centre:
Institut Maremar del Masnou (1r ESO C)

Data d’entrega:
3 de juny de 2019


Nom de l’objecte:

RECICLA

Nom del Centre:
Institut Maremar del Masnou (1r ESO D)

Data d’entrega:
3 de juny de 2019


Nom de l’objecte:

JIMMY WILLY RICARDO MILOS

Nom del Centre:
Institut Maria de Bell-lloc de Bigues i Riells (1r ESO A)

Data d’entrega:
28 de juny de 2019


Nom de l’objecte:

UNA PLANTA DIFERENT

Nom del Centre:
Institut Maria de Bell-lloc de Bigues i Riells (1r ESO B)

Data d’entrega:
28 de juny de 2019


Nom de l’objecte:

ELS MILLORS ESTRIS DE CUINA

Nom del Centre:
Institut Maria de Bell-lloc de Bigues i Riells (1r ESO C)

Data d’entrega:
28 de juny de 2019


Nom de l’objecte:

EL RACONET

Nom del Centre:
Institut Maria de Bell-lloc de Bigues i Riells (1r ESO D)

Data d’entrega:
28 de juny de 2019

La cinquena edició d’aquests premis, organitzats pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, bat el rècord d’objectes presentats pel centres escolars

El president del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, i alcalde de Mataró, David Bote, ha lliurat avui els premis del 5è concurs d’objectes fets amb material reutilitzat del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme. Els centres premiats han estat per al curs de 6è de l’Escola Rocafonda (Educació Primària), que ha presentat unes joguines per a mascotes a base d’envasos reciclats, i el curs de 1er d’ESO de l’Institut Maria de Bell-lloc de Bigues i Riells (Educació Secundària i Nivells Superiors), amb una proposta basa en estris de cuina realitzats a partir de materials reutilitzats.

Enguany, el concurs d’objectes fets amb material reutilitzat a batut el rècord de propostes presentades, un total de 16 provinents d’escoles i instituts del Maresme i el Vallès Oriental. L’edició de 2018 havia comptat amb 12 objectes concursants. Per a aquest curs 2019-2020, l’objectiu és superar el nombre d’objectes i incrementar la participació dels centres escolars.

En l’acte de lliurament de premis realitzat a la sala d’actes del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme, David Bote ha lliurat als alumnes dels dos centres el xec simbòlic de 750 €, que cada centre escolar invertirà en material escolar.

Concurs 2017/2018

Treballs presentats

Categoria A (grups d’educació primària)


Nom de l’objecte:

The Eco Friendly Board Game

Nom del Centre:
Escola Marinada de Montornès del Vallès (6è primària)

Data d’entrega:
18 de maig de 2018

Nom de l’objecte:
Llapis mitjà

Nom del Centre:
Escola Sinera d’Arenys de Mar (5è A primària)

Data d’entrega:
16 de maig de 2018


Nom de l’objecte:

Llapis gran

Nom del Centre:
Escola Sinera d’Arenys de Mar (5è B primària)

Data d’entrega:
16 de maig de 2018

Categoria B (grups d’educació secundària i nivells superiors)

Nom de l’objecte:
Elefant

Nom del Centre:
IES Thos i Codina de Mataró (2n ESO A)

Data d’entrega:
15 de juny de 2018

Nom de l’objecte:
Robot

Nom del Centre:
IES Thos i Codina de Mataró (2n ESO B)

Data d’entrega:
15 de juny de 2018

Nom de l’objecte:
Porquet guardiola

Nom del Centre:
IES Thos i Codina de Mataró (2n ESO C)

Data d’entrega:
15 de juny de 2018

Nom de l’objecte:
Gat espelma

Nom del Centre:
IES Thos i Codina de Mataró (2n ESO D)

Data d’entrega:
15 de juny de 2018

Nom de l’objecte:
Llum Torradora

Nom del Centre:
Escola Assís de Premià de Mar (3r ESO)

Data d’entrega:
12 de juny de 2018

Nom de l’objecte:
Tomaqueres

Nom del Centre:
Escola Santiago Rusiñol de La Roca del Vallès (CP Joves de la Roca)

Data d’entrega:
21 de maig de 2018

Nom de l’objecte:
Jardineres amb enciams

Nom del Centre:
Cor de Maria de Blanes (4t ESO)

Data d’entrega:
22 de març de 2018

Nom de l’objecte:
STRAW FLIP-FLOP

Nom del Centre:
Institut Vil·la Romana de La Garriga (2n ESO A)

Data d’entrega:
13 de novembre de 2017

Nom de l’objecte:
JARDINET

Nom del Centre: 
Institut Vil·la Romana de La Garriga (2n ESO B)

Data d’entrega:
13 de novembre de 2017

The prize-giving ceremony for the best 2017-18 course entries was held on Friday 26th October

Last Friday the 26th October the prize-giving ceremony for the 4th annual competition for objects made from recyclable material was held. The competition was organized by the Maresme Integral Centre for Waste Recovery, and the president of the Maresme Consortium for Municipal Solid Waste Treatment, David Bote, attended the ceremony to award the prizes for the best entries from schools during the 2017/18 course.

The winning school in Category A (primary education) was the Marinada School in Montornès del Vallès, with its entry: THE ECO FRIENDLY BOARD GAME, created by children in their 6th primary school year.

Concurs 2017-18 entrega premis

In Category B, for secondary education and above, the winning school was Corazón de María in Blanes, with its entry of a portable and sustainable urban vegetable garden, created by pupils in their 4th year of ESO.

The prizes are awarded every year with the aim of promoting awareness and good habits in waste management and recovery among the visitors to the Centre. With this initiative, the schools which visit the Centre have a creative outlet to express their understanding of recycling and waste recovery in an artistic way. The prize for each school is educational material, chosen by each centre, to the value of €750.

Concurs 2016/2017

Treballs presentats

Categoria A (grups d’educació primària)
Categoria B (grups d’educació secundària i nivells superiors): No s’ha presentat cap objecte

Nom de l’objecte:
Reciclator 3000

Nom del Centre:
Escola La Lió (5è primària)

Data d’entrega:
20 de juny de 2017

Reciclator 3000, by La Lió school, wins the prize for objects made from recycled material 2017

During the morning of Friday 27th October at the offices of the Maresme Consortium for Municipal Solid Waste Treatment, the prize for the 3rd annual competition of objects made from reused materials was awarded. The competition, aimed at category A primary school children is organized by the Maresme Integral Centre for Waste Recovery, and the winner this year is the 5th primary school year 2016/2017 of La Lió school, in Premià de Mar.

The young artists created a robot made of recycled material, and gave it the evocative name “Reciclator 3000”. The headmistress of La Lió, Neus Ruiz, along with Xavier Navarro and Glòria Rojano, the teachers of the boys and girls who participated in this initiative, were present for the prize giving.

The prize for the annual competition of objects made from reused materials is the financing of school material chosen by the winning school up to a total of 750€. The president of the Consortium, David Bote, presented the ‘virtual cheque’ to the students.

Concurs 2015/2016

Treballs presentats

Categoria A (grups d’educació primària): No s’ha presentat cap objecte
Categoria B (grups d’educació secundària i nivells superiors)

Nom de l’objecte:
Bottle caps and recycled objects

Nom del Centre:
Mare de Déu de Lourdes (3r ESO)

Data d’entrega:
28 de juny de 2016

Nom de l’objecte:
Jardinera de plàstic reutilitzat

Nom del Centre:
Institut Miquel Biada de Mataró (3r ESO D)

Data d’entrega:
23 de juny de 2016

Nom de l’objecte:
Llanterna amb materials reutilitzats

Nom del Centre:
Institut Miquel Biada de Mataró (3r ESO A)

Data d’entrega:
23 de juny de 2016

Nom de l’objecte:
Dispensador fet de cartró amb caramels

Nom del Centre:
Institut Miquel Biada de Mataró (3r ESO C)

Data d’entrega:
17 de juny de 2016

Nom de l’objecte:
Rellotge despertador amb materials reutilitzats

Nom del Centre:
Institut Miquel Biada de Mataró (3r ESO B)

Data d’entrega:
17 de juny de 2016

Nom de l’objecte:
Estructura de paper reciclat

Nom del Centre:
C.E. Monlau de Barcelona (3r ESO)

Data d’entrega:
18 de març de 2016

Nom de l’objecte:
Mòbil per bressol amb metall reutilitzat

Nom del Centre:
C.E. Monlau de Barcelona (2n ESO)

Data d’entrega:
18 de març de 2016

The Mare de Déu de Lourdes school wins the II Competition of objects made from reused materials

Students from the fourth year of ESO at the Mare de Déu de Lourdes school in Mataró have won the second competition organised by the Maresme Centre for Waste Recovery. The winning entry is entitled ‘Bottle Caps and Recycled Objects’.
From a total of seven entries from schools that visit the Consortium plant in the Maresme, the jury has chosen this entry from the Mataró school, thanks to its originality and the materials used.
The prize, 750 euros, was presented this morning by the president of the Consortium and Mayor of Mataró, David Bote, at a ceremony held on the premises of the school with the presence of the pupils, the Councillor for Work and Education at the Mataró Town Hall, Miguel Angel Vadell, the manager of the Consortium Carles Salesa, and the Headmaster of the Mare de Déu de Lourdes school, Joan Tardà.
The aim of this competition is to increase awareness and promote good habits in the management and recovery of waste.
In his speech, David Bote congratulated the winners and explained to the children the importance of good recycling, prioritising that “we all have to pay attention to be able to reuse the maximum amount of waste that we throw away, because the planet’s resources are becoming scarcer and we have to try not to use them up”.

Concurs 2014/2015

Nom de l’objecte:
Paperera

Nom del Centre:
Institut Miquel Biada de Mataró

Data d’entrega:
11 de juny de 2015

L’Institut Miquel Biada guanya el concurs d’objectes amb material reutilitzat del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme

La proposta presentada per quatre alumnes de quart d’ESO de l’Institut Miquel Biada de Mataró ha estat la guanyadora de la primera edició del Concurs d’objectes fets amb material reutilitzat convocat pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme. L’objecte era una paperera confeccionada íntegrament amb paper utilitzat.

El concurs es convoca amb periodicitat anual entre els grups escolars que visiten el Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme (CIVRM), gestionat pel consorci. Cada centre escolar pot presentar un objecte per grup-classe que realitza la visita. El premi atorgat avui correspon als visitants del curs 2014-2015. L’objectiu del concurs és fomentar la sensibilització i els bons hàbits en la gestió i valorització dels residus. D’aquesta manera, els escolars que visiten el centre poden plasmar la seva concepció sobre el reciclatge i la valorització dels residus de manera artística.

El president del Consorci per al Tractament de residus Sòlids Urbans del Maresme i alcalde de Mataró, David Bote, acompanyat del regidor d’Educació i Treball, Miquel Àngel Vadell, ha fet entrega aquest matí dels premis. L’institut, representat per la seva directora, Fàtima Prat, ha rebut un xec valorat en 750 € per material escolar. Per la seva banda, els quatre alumnes de la classe de 4tC d’ESO autors de l’objecte guanyador han rebut cadascun un val de 50 €. Els membres de l’equip són: Alba Castro, Cristina del Amor, Jaqueline Hidalgo i Rocío Romero.

Contacta

  If you’d like to get in touch with us to take a guided tour of the Maresme Integral centre for Waste Recovery:

  Address

  C/ de la Teixidora 83, 08302 Mataró (Barcelona)

  Telephone

  93 741 10 30

  E-mail

  rgracia@cresidusmaresme.com